top of page

In Utrecht heb ik, Sabien Pameijer, de studie klinische- en gezondheidspsychologie gevolgd. Aansluitend heb ik de gz-opleiding gedaan en ik ben hierdoor BIG-geregistreerd. Vervolgens heb ik de opleiding tot cognitief-gedragstherapeut afgerond. Daarnaast ben ik EMDR Europe practitioner.

Direct na mijn studie heb ik vijf jaar gewerkt bij het Delta Psychiatrisch Centrum, alwaar ik veelal mensen met angst en depressieve klachten hielp. Aansluitend werkte ik tien jaar bij PsyQ binnen het zorgprogramma Somatiek & Psyche. Ik behandelde hier mensen die lichamelijke klachten hadden, zoals chronische vermoeidheidsklachten, burn-out en chronische pijnklachten. Sinds vijf jaar werk ik bij het revalidatiecentrum Medinello in een multidisciplinair team, waarbij cliënten worden behandeld die langdurige klachten hebben op het gebied van bewegen, fibromyalgie, chronische pijnklachten, vaak in combinatie met chronische vermoeidheidsklachten. Naast mijn werkzaamheden bij Medinello, ben ik vrijgevestigd psycholoog in de Basis-GGZ.

Als therapeut ben ik empathisch en klachtgericht. Het geeft mij een goed gevoel u te helpen uw problemen op te lossen.

 

Vanwege mijn lidmaatschap bij de LVVP, voldoe ik aan alle eisen die in de LVVP-kwaliteitscriteria gesteld worden. Wanneer u tijdens de behandeling vragen, opmerkingen of een klacht heeft, dan kunt u dat altijd bespreken. Mocht u hier niet tevreden over zijn, dan kunt u zich richten tot de klachten- en geschillencommissie van de LVVP (www.lvvp.info).

De psychologiepraktijk Pameijer doet er alles aan de bescherming van persoonsgegevens te waarborgen. In het privacystatement kunt u hier informatie over vinden.

Kamer van koophandel: 58953302

BIG-registratie nummer: 19908648225

Cognitief gedragstherapeut VGCT

Lidmaatschap LVVP Psychologen

bottom of page